dinsdag 9 juni 2015

The finish line deel 3

De laatste fase van de minor stond voor ons dot in teken van afronding. Voor sommige van ons niet alleen voor de minor, maar ook voor de studie. We hebben vanaf het begin als een team gewerkt, ondanks dat we elkaar niet kenden hadden we allemaal vaardigheden waardoor we elkaar sterker maakten. Ons overleg is meestal kort en krachtig met een duidelijk doel welk voorkwam uit een visie.

Ondanks dat we al snel klaar waren met een aantal producten en niet heel erg veel te doen hadden in de laatste periode hebben we veel contact gehad. We hebben vooral kritisch gekeken naar wat we tot nu toe hadden gemaakt met als doel een kwaliteitsproduct leveren. Dat wij hierbij ook allen de minor snel wilden afronden zorgde voor een duidelijke lijn waarin we elkaar goed konden ondersteunen en vrij laten. We hebben constant vertrouwen in elkaar gehad en geduld als er iets niet lukte. Als iemand een lastige periode had, dan namen andere iets van het werk over.

Juist door elkaar te ondersteunen en te helpen hebben we een idee kunnen ontwikkelen waardoor onze pilotopdracht naadloos aansloot op ons eindproject. De pilotopdracht heeft de basis gelegd en voor ons duidelijk gemaakt waar onze vaardigheden als team en individu liggen. Ik ben het dan ook met mijn teamgenoten eens dat het zonde zou zijn om dit dot na de minor te beƫindigen. Ik denk dat we samen nog veel meer kunnen presteren, helemaal als de tijdsdruk wegvalt denk ik dat we nog meer kunnen presteren.

Daarnaast is de doelgerichtheid van ons DOT een kracht waardoor we snel en gerichte prestaties konden leveren. We hebben veel gewerkt via hang-outs en daarbij mooie producten geleverd waar we trots op mogen zijn, natuurlijk zijn we dat ook. Een taakverdeling hadden we snel uitgewerkt en daarna waren we ook niet te beroerd om kritisch naar elkaars werk te kijken met als doel een goed product te leveren.

Ik denk dat we als DOT ook goed hebben geluisterd naar wat de wensen van collega's om ons heen zijn. Hierdoor hebben we een product kunnen leveren dat aansloot op onze pilot en op de actualiteit in het onderwijs.

We hopen na de minor nog meer te werken aan onze website en producten:


http://wbjlerenenict.webwetenschap.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten